Szybkie Nachos Ziemniaczane

Szybkie Nachos Ziemniaczane
Przepis szybkie Nachos ziemniaczane jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.01 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać russet ziemniaki, fasola, chiles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybkie Nachos, Szybki Obiad Nachos, oraz Szybkie 10-Minutowe Nachos Waflowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz ziemniaki, olej, Meksykańskie przyprawy i sól czosnkową razem w misce; wymieszaj, aby całkowicie pokryć ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańska Mieszanka PrzyprawMeksykańska Mieszanka Przypraw
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ziemniaki rozłożyć w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec w nagrzanym piekarniku, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą chrupiące i złociste, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Przenieś ziemniaki na talerz i top z meksykańską mieszanką sera, czarną fasolą, pomidorami pokrojonymi w kostkę, czarnymi oliwkami, zieloną cebulą i zielonymi chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser MeksykańskiSer Meksykański
Oliwki CzarneOliwki Czarne
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn