Szybkie marynowane jajka i buraki
Szybkie marynowane jajka i buraki to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Mieszanka octu, wody, zmielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Szybkie Marynowane Buraki, Marynowane jajka z burakami, oraz Marynowane jajka i buraki.
Instrukcje
Umieścić jajko w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić i obrać.
Umieść jajka w szklanym lub plastikowym pojemniku.
W rondlu połącz buraki, ocet, cukier, wodę i cynamon. Doprowadzić do wrzenia i mieszać, aż cukier się rozpuści.
Zalać jajkami. Przykryć i schłodzić przez 4 godziny lub przez noc.