Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj babeczki Kokosowe Quickie. Ten przepis zawiera 24 porcje z 738 kalorii, 3G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Za 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 23 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka kwadratów płatków zbożowych graham cracker, cukierków czekoladowych, wielokolorowych jimmies i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżką wynik 10%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Szybkie Kokosowe Babeczki, Quickie Quickie Quiche, oraz Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Prażony Kokos dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż 2 (12 porcji) foremki na muffinki papierowymi wkładkami do babeczek i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Taca Na Muffinki
Piekarnik
3
W misce za pomocą miksera elektrycznego wymieszaj mieszankę ciasta, wodę, olej, jajka i ekstrakt kokosowy na średnich obrotach, aż będzie zwilżona i gładka. Dodaj posiekany kokos. Podziel ciasto równomiernie między foremki na muffinki. Ciasto prawie wypełni każdą wkładkę do góry.
W misce dużego miksera elektrycznego za pomocą nasadki łopatkowej ubij masło z dużą prędkością, aż będzie bardzo miękkie. W międzyczasie umieść duży arkusz pergaminu na powierzchni roboczej. Za pomocą dużego przesiewacza przesiej funt cukru cukierniczego na pergamin. Pomaga to zapobiegać zlepianiu się i ułatwia mieszanie. Zmniejsz prędkość miksera i używając pergaminu jako lejka, wlej cukier do miski i powoli mieszaj, aż się połączy.
Dodaj mleko i mieszaj, aż się połączą. Przesiej drugi funt cukru na arkusz pergaminu. Ponownie przy niskiej prędkości dodaj cukier i dobrze wymieszaj. Po połączeniu przesiej pozostały cukier i dodaj go z wanilią i wymieszaj. Po połączeniu obróć mikser i ubij lukier, aż będzie bardzo lekki i puszysty, około 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Lukier
Cukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
W razie potrzeby podziel lukier na mniejsze partie i pokoloruj barwnikiem spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywności
Lukier
10
Rozłóż lukier na schłodzonych babeczkach w temperaturze pokojowej. Przechowuj resztki lukru w lodówce, ale przed użyciem pozwól mu wrócić do temperatury pokojowej. Ponownie ubij lukier, aby znów był puszysty.