Szybkie Klopsiki Z Komosy Ryżowej
Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 69 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Jeśli 20 centów za porcję spada w budżecie, szybkie klopsiki Quinoa może być spektakularny bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, papryka, szalotka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Szybkie i łatwe Azjatyckie klopsiki, Quick n 'Easy Meatballs N' Gravy, oraz Szybkie Słodko-Kwaśne Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Umieść quinoa i 1 szklanka wody do rondla i doprowadzić do wrzenia. Gdy masz silne działanie bąbelków, zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj, aż woda zostanie wchłonięta, 12 do 15 minut. Sprawdź od czasu do czasu i wymieszać, aby upewnić się, że nie quinoa pali się na dnie patelni. Weź rondel off ciepła, przenieść quinoa do średniej miski do mieszania, i pozostawić do ostygnięcia na 10 protokół.
Podczas chłodzenia quinoa, dodać wszystkie pozostałe składniki do miski. Używając rąk lub łyżki, mieszaj, aż wszystkie składniki będą równomiernie rozłożone i dobrze połączone.
Uformuj mieszankę mięsa w kulki, które są nieco mniejsze niż piłka golfowa.
Umieść je w równych rzędach na wyłożonej blasze do pieczenia.
Umieść arkusz w piekarniku i gotować klopsiki, aż będą lekko rumiane i chrupiące na wierzchu, 12 do 15 protokół. Jeśli masz termometr do mięsa, bezpieczna temperatura wewnętrzna wieprzowiny wynosi 165.