Szybkie i łatwe steki Salisbury
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Szybkie i łatwe steki Salisbury może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 26g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sosu wołowego, gałązki tymianku, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Spróbuj Steki Salisbury, Steki Salisbury, oraz Steki Salisbury - 3 Punkty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w średniej misce; dobrze wymieszać. Kształt mieszaniny na 4 (1/2-cal grubości) paszteciki.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayu do gotowania; miejsce na średnim ogniu, aż gorące.
Dodać paszteciki, i gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub aż do zrobienia.
Usunąć paszteciki z patelni, i odstawić.
Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej; dodać grzyby, cebula, i tymianek; gotować, stale mieszając, 3 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodać sherry; gotować 1 minutę. Wymieszać w sosie; powrót paszteciki do patelni. Gotować 2 minuty lub do całkowitego ogrzania.
W razie potrzeby udekoruj tymiankiem.