Szybkie i łatwe steki Salisbury

Szybkie i łatwe steki Salisbury
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Szybkie i łatwe steki Salisbury może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 26g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sosu wołowego, gałązki tymianku, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Spróbuj Steki Salisbury, Steki Salisbury, oraz Steki Salisbury - 3 Punkty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki w średniej misce; dobrze wymieszać. Kształt mieszaniny na 4 (1/2-cal grubości) paszteciki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayu do gotowania; miejsce na średnim ogniu, aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać paszteciki, i gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub aż do zrobienia.
4
Usunąć paszteciki z patelni, i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej; dodać grzyby, cebula, i tymianek; gotować, stale mieszając, 3 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
6
Dodać sherry; gotować 1 minutę. Wymieszać w sosie; powrót paszteciki do patelni. Gotować 2 minuty lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
W razie potrzeby udekoruj tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
TrudnośćNormalny
Gotowe W19 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn