Szybkie i pikantne Chili
Szybkie i pikantne Chili jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 144 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz cebulę, czosnek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne dla Super Bowl. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Szybkie i pikantne Chili,
Instrukcje
Umieścić wołowinę na patelni na średnim ogniu, i gotować, aż równomiernie brązowy.
W dużym garnku wymieszaj fasolę, kukurydzę, sos pomidorowy, pastę pomidorową i wodę. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. W maszynce, drobno posiekać jalapenos, habanero, cebula, i czosnek.
Wymieszać z gotowaną wołowiną. Wymieszać z masą mąki. Doprawić pieprzem cayenne, chili w proszku, solą, czarnym pieprzem i cukrem. Gotować 45 minut do 1 godziny, mieszając od czasu do czasu.