Szybkie Grillowane Tacos Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj szybkie Tacos z grilla. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 5 i kosztuje 2,72 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 22g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę przypraw taco o mniejszej zawartości sodu, tortille kukurydziane, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Spróbuj Szybkie Grillowane Tacos Rybne, Szybkie Tacos Rybne, oraz Szybkie i łatwe Tacos rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Wytnij 1 (18x12 cali) arkusz folii o dużej wytrzymałości; spryskaj sprayem do gotowania.
Posypać obie strony filetów rybnych 2 łyżeczkami mieszanki przyprawowej.
Umieść rybę na środku arkusza folii. Podnieś 2 strony folii, aby krawędzie się spotkały. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie, umożliwiając cyrkulację ciepła i ekspansję. Złóż inne boki, aby uszczelnić.
Umieścić opakowanie na grillu na dużym ogniu. Przykryć grill; gotować około 10 minut, obracając opakowanie 1/2 obrotu po 5 minutach, aż ryba płatki łatwo widelcem.
Lekko ostudzić; pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Tymczasem, w dużej misce, wymieszać dressing i pozostałe 4 łyżeczki przyprawy mix.
Dodaj coleslaw mix i chile; wrzucić do herbu.
Odstawić na 10 minut. W międzyczasie owiń stos tortilli w arkusz folii; umieść na najfajniejszej części grilla 5 do 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż do gotowania na parze.
Podawać, łyżką około 1/4 szklanki kawałków ryb i 1/4 szklanki mieszanki colesław na każdej tortilli; top z 2 łyżki rzodkiewki. Fold tortille wokół napełniania.
Podawać z sosem pieprzowym i salsą tomatillo.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.