Szybkie Grillowane Tacos Rybne

Szybkie Grillowane Tacos Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj szybkie Tacos z grilla. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 5 i kosztuje 2,72 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 22g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę przypraw taco o mniejszej zawartości sodu, tortille kukurydziane, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Spróbuj Szybkie Grillowane Tacos Rybne, Szybkie Tacos Rybne, oraz Szybkie i łatwe Tacos rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Wytnij 1 (18x12 cali) arkusz folii o dużej wytrzymałości; spryskaj sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Posypać obie strony filetów rybnych 2 łyżeczkami mieszanki przyprawowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Filety RybneFilety Rybne
4
Umieść rybę na środku arkusza folii. Podnieś 2 strony folii, aby krawędzie się spotkały. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie, umożliwiając cyrkulację ciepła i ekspansję. Złóż inne boki, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Umieścić opakowanie na grillu na dużym ogniu. Przykryć grill; gotować około 10 minut, obracając opakowanie 1/2 obrotu po 5 minutach, aż ryba płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Lekko ostudzić; pokroić na kawałki wielkości kęsa.
7
Tymczasem, w dużej misce, wymieszać dressing i pozostałe 4 łyżeczki przyprawy mix.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodaj coleslaw mix i chile; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
9
Odstawić na 10 minut. W międzyczasie owiń stos tortilli w arkusz folii; umieść na najfajniejszej części grilla 5 do 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
10
Podawać, łyżką około 1/4 szklanki kawałków ryb i 1/4 szklanki mieszanki colesław na każdej tortilli; top z 2 łyżki rzodkiewki. Fold tortille wokół napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Podawać z sosem pieprzowym i salsą tomatillo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia55
Magazyn