Szybkie gazpacho
Szybkie gazpacho to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.83 za porcję. Mieszanka passaty, ząbek czosnku, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 22 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 99% to danie jest super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Szybkie Klasyczne Gazpacho, Szybki i łatwy Dip Gazpacho, oraz Lowcountry Gazpacho z Sezonowanymi krewetkami i szybko marynowaną okrą.
Instrukcje
W blenderze (lub blenderze w sztyfcie) zmiksować passatę, czerwoną paprykę, chilli, czosnek, ocet sherry i sok z limonki na gładką masę. Doprawić do smaku, następnie podawać z kostkami lodu.
Polecane wino: Albarino, Manzanilla Sherry, Verdejo
Albarino, Manzanilla Sherry i Verdejo to moje najlepsze propozycje dla Gazpacho. Chociaż mówi się, że gazpacho jest trudnym połączeniem, wszystkie te hiszpańskie wina mogą działać. Możesz spróbować Joyce Vineyards Albarino. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
![Joyce Vineyards Albarino]()
Joyce Vineyards Albarino
Energiczny i stalowy Hiszpański styl Albariño jest wyraźnie świeży z podwyższonymi aromatami i pikantną kwasowością. Chrupiące i orzeźwiające z cierpkim zielonym jabłkiem, białą brzoskwinią i pikantnymi owocami cytrusowymi, a także mokrymi sosami, pestką moreli i przepyszną solą fizjologiczną, co sprawia, że jest to świetny letni popijacz.