Przepis szybkie chili w stylu Cincinnati jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 379 kalorii, 16G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.29 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz melasę, cebulę, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cincinnati-style Chili, Cincinnati-Style Chili, oraz Cincinnati-Style Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w głębokim 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie podsmażyć cebulę, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać paprykę i sauté, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
3
Dodać chili w proszku, kakao, sól, cynamon i pieprz i gotować, mieszając, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Cynamon
Pieprz
Kakao W Proszku
Sól
4
Dodać wołowinę i gotować, mieszając i rozbijając grudki, aż nie będzie już różowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
5
Dodać pomidory z sokiem i melasą i gotować energicznie, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, 5 do 8 protokół.