Szybki tort malinowy
Potrzebujesz bezglutenowego deseru ? Szybki tort malinowy może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest na 10 osób i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 250 kalorii . 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Mieszanka cukru pudru, ciasta funtowego, kubków wielkości przekąski budyniu cytrynowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do poprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Babeczki malinowe z lukrem malinowym , Tort w skorupce migdałowej i Tort migdałowy z kremem i wiśniami .
Instrukcje
W małej misce ubij śmietanę, aż utworzą się lekkie szczyty.
Dodaj cukier puder i ubijaj, aż powstanie sztywna piana.
Włóż budyń do miski i delikatnie wymieszaj z bitą śmietaną.
Przekrój ciasto poziomo na trzy warstwy.
Połóż dolną warstwę ciasta na talerzu do serwowania; nałóż połowę dżemu. Powtórz warstwy. Przykryj trzecią warstwą ciasta.
Pokrój na plasterki i polej mieszanką budyniową.