Szybki Sum Smażony Na Patelni
Szybkie smażone na patelni sumy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,12 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 521 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mieszankę do pieczenia, olej roślinny, mączka kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sum Smażony Na Patelni, Sum Smażony, oraz Sum Smażony.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w płytkiej misce.
Filety z sumów osuszyć ręcznikami papierowymi; obie strony każdego filetu równomiernie umyć opatrunkiem. Pogłębianie w mieszaninie mączki kukurydzianej; lekko naciśnij mieszankę mączki kukurydzianej na filety.
Gotować Suma w gorącym oleju roślinnym w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 do 5 minut z każdej strony lub aż ryba po prostu płatki widelcem.
Podawać natychmiast z cytrynowymi klinami.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Bisquick do uniwersalnej mieszanki do pieczenia.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.