Szybki Stek Z Grilla

Szybki Stek Z Grilla
Przepis szybki stek z grilla gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka sosu barbecue, nasiona selera, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Koreański Stek Z Grilla, Stek Z Flanki Z Balsamicznym Sosem Barbecue, oraz Grillowany stek z sosem Barbecue Bourbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce; dodaj stek, obracając się do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Usuń stek z sosu, zastrzegając mieszankę sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
StekStek
4
Umieść stek na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Odstawić 5 minut.
6
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek
7
Podczas stek stoi, doprowadzić mieszaninę sosu do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Podawać ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn