Szybki makaron farmerski
Szybki makaron Farmer ' s Market może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 1245 kalorii, 34g białka, oraz 76 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, oliwa z oliwek, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makarony z rynku rolniczego, Jeden garnek Farmer ' s Market makaron, oraz Farmer ' s Market makaron Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej ciężkiej patelni saute dodać pokrojony czosnek i grona pomidorów koktajlowych.
Skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem.
Umieścić patelnię na niskim średnim ogniu na górze pieca i gotować powoli, aż pomidory są po prostu o rozpada się i ich soki zostały ekstrahowane do oliwy z oliwek tworząc ładny sos, o 35 do 40 protokół.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać makaron i gotować, aż al dente. Od 2 do 3 klastrów pieczonych pomidorów do dekoracji. Wyrzucić łodygi winorośli i puree lub zmiażdżyć pozostałe pomidory na patelni, z łyżką, więc masz ładne grube kawałki pomidora w całym pysznym soku pomidorowym i oliwy z oliwek. Wymieszać z cukrem. To będzie sos do makaronu.
W dużej patelni saute rozgrzać 3-liczyć oliwy z oliwek i podsmażyć luźną kiełbasę wieprzową, aż brązowy i karmelizowany.
Wyjąć i odstawić na talerzu podczas gotowania cukinii. Do tej samej patelni dodać trochę oliwy z oliwek i podsmażyć cukinię, aż karmelizuje się na brzegach, o 2 protokół.
Dodaj karczochy i gotować przez 2 do 3 więcej minut.
Dodać kiełbasę z powrotem na patelnię i wrzucić makaron i sos pomidorowy.
Dobrze wymieszać na wysokim ogniu, aby upewnić się, że wszystko jest ogrzewane i równomiernie powlekane.
Przełożyć do miski lub półmiska.
Do podania posypujemy parmezanem, liśćmi bazylii i polewamy klastrem pieczonych pomidorów koktajlowych.