Szybki kurczak i pierogi

Szybki kurczak i pierogi
Szybki kurczak i pierogi to danie główne, które serwuje 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 664 kalorii, 79g białka, oraz 31g tłuszczu na porcję. Za 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka łodyg i kawałków grzybów, granulki bulionu z kurczaka, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 82 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 60%, co jest dobre. Spróbuj Szybki kurczak i pierogi, Szybki kurczak i pierogi, oraz Szybki Kurczak I Pierogi dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Pokrój każdy biszkopt na czwarte; odłóż na bok. W dużym rondlu podsmaż cebulę i zieloną paprykę na oleju do miękkości. Dodaj kurczaka, bulion, grzyby, granulki bulionowe, pietruszkę, szałwię, rozmaryn i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki BulionoweGranulki Bulionowe
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; dodaj herbatniki na pierogi. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka kluski wyjdzie czysta (nie podnoś osłony podczas gotowania na wolnym ogniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn