Szybki gulasz krabowy w bulionie koperkowo-pomidorowym

Szybki gulasz krabowy w bulionie koperkowo-pomidorowym
Szybki gulasz krabowy w bulionie koperkowo-pomidorowym to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, garść liści oregano, płatki chile i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Halibut duszony w bulionie pomidorowo-koprowym, Pan-Seared Sea Bass w pomidorowym bulionie z kopru włoskiego, oraz Szybki Gulasz Krabowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym posiekaj seler, cebulę i koper włoski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu, dodać warzywa i gotować, aż zmiękną, często mieszając, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodaj wino, 1 szklanka wody, pomidory, płatki chile, sól i pieprz. Gotować, pod przykryciem, 8 do 10 minut, aby umożliwić rozwój smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
PomidorPomidor
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
WinoWino
4
Dodać kraby i gotować, przykryte, często mieszając, aż ciepłe i pachnące, o 5 protokół.
5
Przełożyć do dużej miski. Zioła wirować razem w maszynce do siekania, a następnie posypać kraba i podawać z rozgrzanym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
ZiołaZioła
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn