Szybki brązowy ryż i pilaw z grzybami
Szybki brązowy ryż i pilaw z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz seler, błyskawiczny brązowy ryż, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pilaw Z Brązowego Ryżu, Brązowy Ryż-Pilaf Grzybowy, oraz Szybkie Pieczarki Jęczmień Pilaf Ww.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i seler; gotować 3 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu.
Dodać grzyby; gotować 3 min. lub aż grzyby będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Dodać bulion; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia.
Wymieszać z ryżem; przykryć. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu 5 min.
Zdjąć z ognia; odstawić 5 min.
Dodać orzechy włoskie i natkę pietruszki; lekko wymieszać.