Szybka zapiekanka z białej fasoli, szparagów i grzybów
Szybka biała fasola, szparagi i zapiekanka z grzybami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.9 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 24g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser parmigiano-reggiano, szalotkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Biała Fasola ?Cassoulet, Kaczka kiełbasa i biała fasola Cassoulet, oraz Cassoulet Z Białej Fasoli O Zapachu Tymianku.
Instrukcje
Doprowadzić 5 szklanek wody do wrzenia w dużej patelni ze stali nierdzewnej, i dodać szparagi na patelni. Przykryć i gotować 2 minuty; odcedzić. Szparagi opłukać zimną wodą; dobrze odcedzić. Odstawić.
Powrót do patelni na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżkę oleju, wirując do herbu.
Dodaj grzyby, szalotka, i czosnek; smażyć 8 minut lub aż grzyby będą miękkie.
Dodać wino; gotować 3 minuty lub aż płyn odparuje. Wymieszać z bulionem, majerankiem i fasolą; doprowadzić na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować przez 12 minut lub aż grube i fasola są bardzo miękkie. Wymieszać z czarnym pieprzem.
Umieść francuski chleb i masło w robocie kuchennym i pulsuj, aż utworzą się grube okruchy.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju i sera do grubej bułki tartej; pulsuj do połączenia. Szparagi wymieszać z mieszaniną fasoli; posypać grubą bułkę tartą równomiernie mieszaniną fasoli. Broil 3 minuty lub aż okruchy są złotobrązowe.