Homar Z Masłem Brandy

Homar Z Masłem Brandy
Homar z masłem Brandy jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 21g białka, oraz 35 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz brandy, żywe homary, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać brandy można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lody z masłem Brandy, Risotto z Brandy i brązowym masłem, oraz Ciasto śnieżynkowe z Brandy-polewa maślana dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn