Szybka Marynowana Kapusta

Szybka Marynowana Kapusta
Szybka marynowana kapusta może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ocet ryżowy, sos sojowy o niższej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kapusta Peklowana Po Japońsku, Kapusta Kiszona, oraz Marynowana czerwona kapusta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kapustę umieścić w średniej misce z czosnkiem. Doprowadzić ocet, sos sojowy, cukier, i chile pasty do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Sos SojowySos Sojowy
KapustaKapusta
OcetOcet
CzosnekCzosnek
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać gorącą mieszaninę octu na kapustę; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
OcetOcet
3
Odstawić na co najmniej 30 minut.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn