Szwajcarski stek z mikrofalówki

Szwajcarski stek z mikrofalówki
Mikrofalowy szwajcarski stek to przepis bez nabiału na 6 porcji. To danie główne ma 187 kalorii , 28 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Za 1,11 USD za porcję przepis ten pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka trzonków i kawałków grzybów, mieszanka zupy cebulowej, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Walentynki będą jeszcze bardziej wyjątkowe dzięki temu przepisowi. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 80% . Ta ocena jest całkiem dobra. Szybkie Brownie w Mikrofalówce , Czekoladowe Ciasto Lave w Kubku w Mikrofalówce i Chłodzona Szwajcarska Owsianka są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Pokrój stek na kawałki wielkości porcji; rozbij tłuczkiem, aż stanie się miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2
Umieść stek w nieposmarowanym, płytkim naczyniu, nadającym się do użycia w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Posypać mieszanką zupy i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej
4
Odcedź pomidory, zachowując płyn; odstaw pomidory na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
W misce wymieszaj mąkę kukurydzianą z płynem pomidorowym, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Dodaj pieprz, pieprz cayenne (jeśli chcesz) i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
7
Zalej mięso. Przykryj i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej na wysokiej mocy przez 4-6 minut lub do momentu, aż mieszanka zacznie wrzeć. Podgrzewaj w kuchence mikrofalowej, przykryte, na mocy 50% przez 14-19 minut dłużej lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn