Szwajcarski stek i sos
Szwajcarski stek i sos może być tylko sos szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 7,16 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. 2 osób okazało się, że ten przepis jest przepyszne i satysfakcjonujące. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cebuli, sól, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Slow-Cooker Swiss Steak and Gravy, Slow-Cooker pieczarki szwajcarski stek i sos, oraz Easy Swiss Steak: Obfity Stek Z Kostki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę posypać solą i pieprzem.
Wołowinę umieścić w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, posypując cebulę i grzyby płynem między warstwami wołowiny.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka
Kalifornijska "Super Tuscan" z Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Merlot to pełnowartościowa przejażdżka dla zmysłów. Skoncentrowany aromat malin i jeżyn z dodatkiem tytoniu i przypraw nadaje tej mieszance ciepły, odważny nos. Maliny i espresso na podniebieniu są zrównoważone pełnymi taninami i zaokrąglone nutami pieprzu i wanilii ze słodkim jagodowym wykończeniem.