Szwajcarski Chard i Mozzarella Quiche w skórce z cukinii

Szwajcarski Chard i Mozzarella Quiche w skórce z cukinii
Szwajcarski Chard i Mozzarella Quiche w skórce z cukinii może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 392 kalorie, 12g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kulek mozzarella, bułka tarta, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Crustless Swiss Chard Quiche, Quiche z boczkiem szwajcarskim i grzybami, oraz Quiche z łososiem i szwajcarskim Chard dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni; gotować i mieszać czosnek w gorącym oleju, aż lekko rumiane, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Posypać rozmarynem i niech gotować, aż pachnące, 1 do 2 Więcej minut. Gotować i mieszać chard aż liście zwiędną; przykryć patelnię i niech pary chard aż łodygi są miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przełożyć masę do miski, wymieszać z estragonem i bazylią, doprawić do smaku solą i pieprzem i ostudzić. Wymieszać z mozzarellą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Przyciąć łodygi i kwiat kończy się z cukinii i połowę wzdłuż. Miarka się mięso z łyżką, pozostawiając 3/4-cala grubości powłoki. Odrzuć ciało. W misce ubić 2 jajka z mlekiem. Lekko napełnić muszle mieszaniną chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wlać mieszaninę jajek na chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do momentu, w którym nadzienie z quiche będzie gotowe, a skorupki cukinii będą miękkie, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Aby przygotować okruchy polewa, roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać bułkę tartą w maśle, aż dobrze połączone i zaczynają wydzielać smakowity zapach, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Wyjąć nadziewane cukinia z piekarnika i delikatnie poklepać bułkę tartą na wierzchu w warstwie; powrót do piekarnika i piec, aż okruchy są rumiane, 10 do 15 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn