Szwajcarski Chard i Mozzarella Quiche w skórce z cukinii
Szwajcarski Chard i Mozzarella Quiche w skórce z cukinii może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 392 kalorie, 12g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kulek mozzarella, bułka tarta, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Crustless Swiss Chard Quiche, Quiche z boczkiem szwajcarskim i grzybami, oraz Quiche z łososiem i szwajcarskim Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni; gotować i mieszać czosnek w gorącym oleju, aż lekko rumiane, 2 do 3 protokół.
Posypać rozmarynem i niech gotować, aż pachnące, 1 do 2 Więcej minut. Gotować i mieszać chard aż liście zwiędną; przykryć patelnię i niech pary chard aż łodygi są miękkie, o 5 protokół.
Przełożyć masę do miski, wymieszać z estragonem i bazylią, doprawić do smaku solą i pieprzem i ostudzić. Wymieszać z mozzarellą.
Przyciąć łodygi i kwiat kończy się z cukinii i połowę wzdłuż. Miarka się mięso z łyżką, pozostawiając 3/4-cala grubości powłoki. Odrzuć ciało. W misce ubić 2 jajka z mlekiem. Lekko napełnić muszle mieszaniną chard.
Wlać mieszaninę jajek na chard.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do momentu, w którym nadzienie z quiche będzie gotowe, a skorupki cukinii będą miękkie, około 40 minut.
Aby przygotować okruchy polewa, roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać bułkę tartą w maśle, aż dobrze połączone i zaczynają wydzielać smakowity zapach, o 2 protokół.
Wyjąć nadziewane cukinia z piekarnika i delikatnie poklepać bułkę tartą na wierzchu w warstwie; powrót do piekarnika i piec, aż okruchy są rumiane, 10 do 15 więcej minut.