Szprycer Nektarynowo-miętowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomarańczy, liści mięty, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako dość drogi napój. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Lemon Mint Spritzer, Pineapple Mint Spritzer, oraz Mint Julep Spritzer dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki zagotować w rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia, dodać połowę liści mięty i ostudzić. Przykryć i pozostawić do zaparzenia przez 8 godzin lub na noc. Odcedź, aby usunąć liście wanilii i mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
W dużym dzbanku połącz mieszaninę cukru, pozostałe liście mięty, Wino i pokrojone owoce i pozostaw do schłodzenia w lodówce przez co najmniej 3 godziny. Wymieszać zimną sodę przed podaniem na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Woda Gazowana
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego