Szpinakowe Quesadillas z serem Feta
Szpinakowe Quesadillas z serem Feta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz pomidory koktajlowe, cebulę, szpinak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 82%. Podobne przepisy to Szpinak i Feta Quesadillas, Szpinak, Gruszka i Feta Quesadillas, oraz Quesadillas ze szpinakiem i kozim serem z karmelizowaną cebulą i suszonymi pomidorami.
Instrukcje
Rozłóż 2 tortille z serem śmietankowym.
Szpinak, cebulę i ser feta układamy na Serek śmietankowy. Top z pozostałych 2 tortille; naciśnij lekko.
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować każdy quesadilla na patelni 2 do 3 minut z każdej strony lub aż światło złoty kolor.
Każdą quesadillę pokroić na 8 klinów.
Pokrój pomidory cherry na pół; top z kwaśną śmietaną, połówkami pomidorów i oliwkami. Zabezpieczyć wykałaczkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.