Szpinakowe Gnocchi Jamesa Petersona
Przepis James Peterson szpinak Gnocchi może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 1 godzina. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 381 kalorii, 26g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 137 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jajka, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Marynowane Chiles Jamesa Petersona, Zapiekanka z pomidorów i ziół Jamesa Petersona, oraz Fine Cooking Vichyssoise James Peterson dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zwiędły szpinak w dużym garnku.
Odcedzić i mocno wycisnąć gotowany szpinak w dłoniach, aby wyjąć wodę.
Umieść szpinak w robocie kuchennym z ricottą, jajkami, 1 szklanką mąki i parmezanem. Przecier przez około 1 minutę.
Przenieść ciasto do dużej miski i pracy w pozostałych 2 szklanki mąki, szałwii, sól, pieprz, i gałki muszkatołowej.
Dodaj dodatkową mąkę, jeśli to konieczne, aby ciasto nie przyklejało się do palców.
Rozwałkuj ciasto na pięć rolek, każda o długości około 15 cali i grubości 3/4 cala.
Pokrój ciasto na 3/4-calowe granulki (powinieneś dostać około dwudziestu granulek na rolkę).
Granulki przełożyć na blachę dobrze posypaną mąką.
Kłusować granulki w dużej patelni wyposażonej w gotującej się wodzie przez około 7 minut. Podnieś gnocchi z rowkiem łyżką lub skimmer i przenieść je do miski z roztopionym masłem w nim. Wrzucić je do miski, aby je trzymać. (Gnocchi można gotować z wyprzedzeniem i przechowywać w lodówce przez kilka dni.) Dusić i wrzucić gotowane gnocchi w gorącym sosie lub piec je na tarce.