Szpinakowe Fettuccini z sosem śmietanowym Gorgonzola
Szpinak Fettuccini z sosem śmietanowym Gorgonzola może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 19g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kilku liści szałwii, sól, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Roladki lasagna szpinakowo-grzybowa z sosem śmietanowym Gorgonzola, Fettuccini z Pancettanem i sosem pomidorowym, oraz Fettuccini Z Pikantnym Sosem Pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać wodę do wrzenia na makaron, słoną wodę i ugotować makaron do al dente.
Rozgrzać masło w dużym garnku z masłem, dodać czosnek, gotować 2 minuty, następnie ubić mąkę, gotować 1 minutę.
Ubij w magazynie, a następnie śmietanę, przynieś do bańki i wymieszaj z gorgonzolą, około 2 minut, aż się stopi. Wymieszać z szałwią i trochę pieprzu i gotować 3 minuty więcej.
W misce do serwowania wrzucić gorący makaron z sosem i świeżym szpinakiem więdną.