Gruba Fasola Z Indyka Chili
Gruba fasola z indyka Chili to amerykański przepis, który serwuje 10. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu. Za 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis z Taste of Home wymaga fasolki po bretońsku, sera cheddar, mielonego indyka i niechlujnego sosu joe. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Z łyżką ocena 49%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego Chili z indyka i fasoli Pinto, Resztki indyka lub mielonego indyka i białe Chili z fasolą Pinto z limonką (bezglutenowe), oraz 3-Fasolowe Chili Z Indyka.
Instrukcje
W dużym rondlu zrumienić indyka, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj fasolę, niechlujny SOS joe, pomidory, brązowy cukier i przyprawy. Dusić bez przykrycia przez 30 minut lub do podgrzania.
W razie potrzeby podawać z serem, śmietaną i chipsami tortilla.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Chili można łączyć z Cava, Shiraz i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava