Szpinak Śmietankowy
Szpinak śmietany może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 40 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś masło, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Zdrowy szpinak kremowy: mniej śmietany, więcej szpinaku, tak samo dobry, Szpinak Śmietankowy, oraz Szpinak Śmietankowy.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać duży garnek na średnim ogniu.
Skropić 2-liczenia oleju, dodać masło, i wymieszać wokół tak, że topi.
Podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości, o 5 protokół.
Dodaj szpinak partiami, spychając go drewnianą łyżką, aby pomóc mu więdnąć. Dodawaj więcej szpinaku, gdy jest miejsce w garnku. Szpinak gotować do wyschnięcia, następnie zmniejszyć ogień i dodać śmietanę i gałkę muszkatołową. Wymieszać i gotować przez 10 minut. Doprawić solą i pieprzem i podawać na gorąco.