Szpinak, zielona cebula i wędzona Gouda Quiche
Szpinak, zielona cebula i wędzone Gouda Quiche jest Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zielonej cebuli, masła, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szpinak i wędzone Gouda Crustless Quiche, Szpinak, boczek i zielona cebula Quiche bezmleczne, oraz Karczoch i wędzone Gouda Crustless Quiche.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, umieść masło w dużej misce; ubijaj mikserem ze średnią prędkością, aż będzie lekkie i puszyste.
Mleko, sól i żółtko połączyć w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę mleka do masła, 1 łyżka na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Dodać mąkę; ubić tylko do połączenia. Naciśnij mieszankę do 4-calowego koła na folii; przykryć. Schłodzić przez 1 godzinę.
Rozpakuj i umieść schłodzone ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozwałkuj ciasto na 10-calowe kółko. Dopasuj ciasto do 9-calowego talerza ciasta. Zamrozić 15 minut.
Piec w 350 przez 25 minut lub do lekko rumiane. Super.
Aby przygotować nadzienie, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj szpinak; podsmażyć 2 protokół.
Połączyć 1 szklankę mleka i pozostałe składniki w misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Wymieszać ze szpinakiem.
Wlać nadzienie do skorupy.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut.