Szpinak z orzeszkami piniowymi i rodzynkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj szpinak z orzeszkami pinii i rodzynkami spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 331 kalorii, 7G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 60 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wino sherry vinager, czosnek, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Szpinak Z Orzeszkami Piniowymi I Rodzynkami, Szpinak z rodzynkami i orzeszkami piniowymi, oraz Szpinak z rodzynkami i orzeszkami piniowymi.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w 12-calowej patelni ze stali nierdzewnej o ciężkim dnie na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodaj pinenuts i gotować, mieszając i wstrząsając często, aż zaczną się złociste, o 2 protokół.
Dodać rodzynki i gotować, często mieszając, aż do ogrzania przez, o 1 minutę.
Dodać czosnek i gotować, stale mieszając, aż pachną, około 1 minuty.
Dodaj szpinak do patelni.
Posypać 2 łyżeczkami wody. Gotować, stale mieszając, aż szpinak zwiędnie, o 2 protokół.
Dodać skórkę cytrynową i ocet sherry. Doprawić solą i pieprzem do smaku.