Szpinak z czosnkiem Vinaigrette
Szpinak z czosnkiem Vinaigrette jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet winny, pieprz, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest świetne. Spróbuj Ciepła sałatka szpinakowa z miodowo-czosnkowym winegretem, Szpinakowa Sałatka z kurczaka z czosnkiem balsamicznym Vinaigrette, oraz Sałatka z jarmużu i szpinaku z burakami i pieczonym czosnkiem-Citrus Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodaj 6 szklanek szpinaku i czerwonej cebuli; wrzucić do herbu.
Sałatka ze szpinakiem i makaronem odmiana: gotować 1/2 szklanki mini farfalle zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Drenaż. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Dodaj czosnek vinaigrette, 3 szklanki szpinaku baby i 1/4 szklanki posiekanej czerwonej cebuli.