Szpinak z cytryną i porzeczkami
Szpinak z cytryną i porzeczkami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 92 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.23 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oliwy z oliwek, liści szpinaku, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 92%. Spróbuj Sałatka szpinakowa z Pecorino, orzeszkami pinii i porzeczkami, Sałatka Szpinakowa Z Pecorino, Orzeszkami Pinii I Porzeczkami, oraz Bułeczki z maślanką cytrynową z porzeczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 14-do 15-calowy wok lub 6-do 8-Quart patelni na dużym ogniu, wymieszać masło, porzeczki, cytryna, i cukier, aż cytryna jest zabarwiona brązowym, o 3 protokół.
Dodaj liście szpinaku i gałkę muszkatołową do woka. Mieszać często na dużym ogniu, aż szpinak zwiędnie i rumiane kawałki w patelni są uwalniane, 2 do 3 protokół. Wymieszać mieszankę porzeczek i sól do smaku.