Szpinak, makaron i zupa grochowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szpinaku, makaronu i zupy grochowej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, orzo, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem), Szybka Włoska Zupa Szpinakowo-Makaronowa, oraz Sałatka Z Zimnego Groszku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel na dużym ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj czosnek i cebulę; smażyć 30 sekund, stale mieszając.
Dodać bulion z kurczaka i 2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj orzo, skórkę cytrynową i ciecierzycę. Przykryć i gotować 10 minut lub do orzo jest gotowy. Wymieszać oregano i kolejne 4 składniki (przez szpinak). Chochla 1 3/4 filiżanki zupy do każdego z 4 miski; top każdej porcji z około 4 łyżeczki sera.