Szpinak i ser Nadziewane Manicotti

Szpinak i ser Nadziewane Manicotti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj Manicotti nadziewane szpinakiem i serem. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 1,08 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Mieszanka sosu alfredo, muszli manicotti, sosu do spaghetti i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 74%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Manicotti Nadziewane Szpinakiem I Serem, Manicotti nadziewane szpinakiem i potrójnym serem, oraz SZPINAK I KIEŁBASA NADZIEWANE MANICOTTI.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Podziel ser mozzarella na 3 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody. Gotuj manicotti we wrzącej wodzie, od czasu do czasu mieszając, aż lekko zmięknie, ale nadal będzie jędrne, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Odcedź i odpocznij w misce z zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połącz szpinak, sos Alfredo, parmezan i 1 porcję sera mozzarella w dużej misce; dobrze wymieszaj i dopraw solą i pieprzem. Łyżka wypełnić mieszaninę do każdej powłoki manicotti. Podziel nadziewane muszle równomiernie między dwa naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
Sos AlfredoSos Alfredo
ManicottiManicotti
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Każde naczynie do pieczenia polać 1 słoikiem sosu spaghetti i posypać równymi porcjami sera mozzarella. Przykryj oba naczynia do pieczenia folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, a sos będzie musujący, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia22
Magazyn