Szpinak i ser Nadziewane Manicotti

Szpinak i ser Nadziewane Manicotti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj Manicotti nadziewane szpinakiem i serem. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 1,08 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Mieszanka sosu alfredo, muszli manicotti, sosu do spaghetti i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 74%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Manicotti Nadziewane Szpinakiem I Serem, Manicotti nadziewane szpinakiem i potrójnym serem, oraz SZPINAK I KIEŁBASA NADZIEWANE MANICOTTI.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Podziel ser mozzarella na 3 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody. Gotuj manicotti we wrzącej wodzie, od czasu do czasu mieszając, aż lekko zmięknie, ale nadal będzie jędrne, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedź i odpocznij w misce z zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Połącz szpinak, sos Alfredo, parmezan i 1 porcję sera mozzarella w dużej misce; dobrze wymieszaj i dopraw solą i pieprzem. Łyżka wypełnić mieszaninę do każdej powłoki manicotti. Podziel nadziewane muszle równomiernie między dwa naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
Sos AlfredoSos Alfredo
ManicottiManicotti
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Każde naczynie do pieczenia polać 1 słoikiem sosu spaghetti i posypać równymi porcjami sera mozzarella. Przykryj oba naczynia do pieczenia folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, a sos będzie musujący, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia22
Magazyn