Szparagi Zielona Cebula Sauté
Szparagi zielona cebula Sauté jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szparagów, fasolki szparagowej, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Szparagi Zielona Cebula Sauté, Szparagi, Dymka i pieczarki smażone, oraz Cheesy Green Onion Corn Saute.
Instrukcje
Doprowadzić 5-do 6-quart garnek wody przyprawione 1 łyżka koszernej soli do wrzenia. Gotować szparagi i fasolka szparagowa aż tylko miękkie, 5 do 6 protokół.
Odcedzić, a następnie przenieść w jednej warstwie na papier lub ręczniki kuchenne do wyschnięcia.
Oddziel białe części od zielonych części szalotki. Połowę białych wzdłuż. Połowę zielonych części wzdłuż i ponownie na pół w poprzek. Powinieneś mieć około 3-calowe kawałki.
Rozgrzać olej w dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż olej mieni się.
Dodaj białe części szalotki i smażyć, aż po prostu zaczną więdnąć i włączyć złoty, o 2 protokół.
Dodać szparagi, fasolka szparagowa, i 1/4 łyżeczka soli i podsmażyć na ciepło przez, 1 minutę.
Dodaj zielone części szalotki i nadal smażyć, aż po prostu zaczną więdnąć, o 1 minutę więcej. W razie potrzeby dostosuj przyprawę i podawaj ze świeżym mielonym czarnym pieprzem.
* Warzywa można kroić i przechowywać między zwilżonymi ręcznikami papierowymi w zamykanych plastikowych torebkach 1 dzień przed podaniem.