Szparagi ze śmietaną i chrzanem
Śmietana i szparagi chrzanowe wymagają z grubsza 17 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 283 kalorie, 6G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, masło, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Szparagowa Frittata z chrzanową śmietaną, Sos Chrzanowy Śmietankowy, oraz SOS Chrzanowo-Śmietanowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym przykrytym garnku, szparagi parowe 3 do 4 minut, lub do miękkości, ale nadal jasnozielone.
Wyjmij z garnka i ułóż w jednej warstwie na patelni 9x13 cali.
W średniej misce wymieszać śmietanę, chrzan i sól czosnkową; łyżkę szparagów. W małej misce wymieszać stopione masło i bułkę tartą; posypać szparagami.
Rozgrzej brojlery piekarnika i wyreguluj stojak piekarnika tak, aby był o 3 cale od źródła ciepła.
Szparagi Broil 1 do 2 minut, aż polewa jest tosty, uważając, aby uważnie obserwować, aby zapobiec nad brązowieniu.