Szparagi z winem Santo Vinaigrette
Szparagi z winem Santo Vinaigrette mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz vin santo, szparagi, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Biscotti & Vin Santo, Vin Santo Zabaglione z pomarańczą i grejpfrutem, oraz Pojedyncze ciasta winogronowe i Vin Santo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małym rondlu na średnim ogniu, zmniejszyć vin santo do 1/3 szklanki, o 10 protokół.
W małej misce, połączyć zmniejszoną Vin santo, sok z cytryny, musztarda, sól i pieprz.
Ubij, aby połączyć, upewniając się, że musztarda jest całkowicie rozpuszczona. Podczas ubijania powoli skropić oliwą z oliwek.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać szparagi. Gotować, aż tylko miękkie, o 3 protokół.
Przełóż szparagi do miski wypełnionej lodowatą wodą i pozostaw do ostygnięcia, o 3 protokół.
Wyjąć z wody i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Liście sałaty ułożyć na półmisku i polać szparagami, następnie plastrami jajka na twardo i posiekanymi migdałami.
Skrop cały talerz winegretem.