Szparagi z serem pleśniowym
Szparagi z serem pleśniowym to bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 7G tłuszczu i w sumie 89 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,27 USD za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką szparagi, ocet z czerwonego wina, szczypiorek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 70%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Boczek Z Serem Pleśniowym Szparagi, Rollupy Ze Szparagami Z Sera Pleśniowego, oraz Kanapki Ze Szparagami I Serem Pleśniowym.
Instrukcje
Umieść szparagi w koszu do gotowania na parze; umieść w dużym rondlu na 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryj i gotuj na parze przez 4-5 minut lub do miękkości.
W małej misce wymieszaj ser, szczypiorek, olej, ocet i pieprz.
Przenieś szparagi do nie natłuszczonego 15-calowego. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia; na wierzch z mieszanką serów.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 4-5 minut lub do momentu, gdy ser zacznie się topić.