Szparagi z Parmigiano-Reggiano Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów z Parmigiano-Reggiano Vinaigrette. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka parmigiano-reggiano, oliwa z oliwek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekane szparagi z przepisem Parmigiano-Reggiano, Czerwona komosa ryżowa Mindy Fox, surowe szparagi i sałatka z endywii z ogolonym Parmigiano-Reggiano, oraz Minestrone Z Parmigiano-Reggiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia. Ustaw miskę dobrze osolonej wody z lodem.
Pokrojone szparagi umieść we wrzącej wodzie i pozwól wodzie wrócić do wrzenia.
Szparagi wyjąć z wrzącej wody i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie.
Wyjąć z lodowatej wody, osuszyć i zarezerwować.
W małej misce połączyć oliwę z oliwek, ocet winny czerwony, i Parmigiano-Reggiano. Doprawić solą. Szparagi wrzucić do vinaigrette. Ułożyć na talerzu i posypać pokruszonym białkiem i żółtym.