Szparagi z Parmigiano-Reggiano Vinaigrette
Szparagi z Parmigiano - Reggiano Vinaigrette mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką szparagi, oliwę z oliwek, parmigiano-reggiano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekane szparagi z przepisem Parmigiano-Reggiano, Czerwona komosa ryżowa Mindy Fox, surowe szparagi i sałatka z endywii z ogolonym Parmigiano-Reggiano, oraz Minestrone Z Parmigiano-Reggiano.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia. Ustaw miskę dobrze osolonej wody z lodem.
Pokrojone szparagi umieść we wrzącej wodzie i pozwól wodzie wrócić do wrzenia.
Szparagi wyjąć z wrzącej wody i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie.
Wyjąć z lodowatej wody, osuszyć i zarezerwować.
W małej misce połączyć oliwę z oliwek, ocet winny czerwony, i Parmigiano-Reggiano. Doprawić solą. Szparagi wrzucić do vinaigrette. Ułożyć na talerzu i posypać pokruszonym białkiem i żółtym.
Nazwij siebie supergwiazdą!
Kwiecień-Dlaczego Kochamy: Szparagi