Szparagi Z Miodowym Sosem Chrzanowym
Szparagi z miodowo-chrzanowym sosem Dijon mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką szparagi, chrzan, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Szaszłyki szparagowo-pomidorowe z sosem musztardowo-chrzanowym, Miód-łosoś Dijon i szparagi, oraz Miód Dijon Polędwica wieprzowa ze szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki; odstawić.
Snap off twarde końce szparagów; usunąć łuski z nożem lub obieraczką do warzyw, w razie potrzeby.
Szparagi ułożyć na patelni; zalać sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 5 minut. Skręć szparagi spears; piec dodatkowe 10 minut lub do miękkości i lekko rumiane.
Szparagi skropić natychmiast zarezerwowaną mieszanką opatrunkową; dobrze wrzucić.
Posypać pieprzem, a top z serem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.