Szparagi z masłem cytrynowo-estragonowym
Szparagi z masłem cytrynowo-estragonowym mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, masło, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Spróbuj Szparagi z cytrynowo-czosnkowym Aioli, Brokuły Z Masłem Cytrynowym, oraz Szparagi z cytryną i estragonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów.
Szparagi gotować we wrzącej wodzie na dużej patelni 1 minutę lub do chrupkości-miękkie.
Dobrze odcedzić, a szparagi odstawić na patelnię.
Dodać masło i pozostałe składniki. Gotować na średnim ogniu 2 protokół; wrzucić delikatnie do herbu.