Szparagi z kremem czosnkowym
Szparagi z kremem czosnkowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 124 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, szczypiorek, krem KARTONOWY i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Tortellini i szparagi w sosie czosnkowym, Penne z czosnkiem i sosem szparagowym + menu tygodniowe, oraz Krem zupa szparagowa z czosnkiem-pieczone warzywa wiosenne.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników, dobrze mieszając. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Zrywaj twarde końce szparagów; w razie potrzeby usuń łuski z łodyg za pomocą obieraczki do warzyw.
Szparagi umieścić w niewielkiej ilości wrzącej wody. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 4 minut lub aż ostry przetargu; drenaż. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić. Kryj się i wyluzuj.
Aby służyć, umieścić szparagi na półmisku. Wierzch polać sosem i posypać szczypiorkiem.
Szparagi skropić chrupiącymi szparagami z sosem śmietanowym. na wierzch posypać posypką pachnącego szczypiorku.