Szparagi z czosnkiem i papryką czerwoną

Szparagi z czosnkiem i papryką czerwoną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów czosnku i czerwonej papryki. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 87 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, ząbki czosnku, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, Jedna patelnia pieczona cytryna pieprz łosoś i czosnek parmezan szparagi, oraz Jedna patelnia pieczona cytryna pieprz łosoś i czosnek parmezan szparagi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć szparagi, oliwa z oliwek, sól, pokruszony czerwony pieprz, czarny pieprz, i czosnek na patelni galaretki roll; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
SzparagiSzparagi
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w 425 przez 8 minut lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn