Szparagi z czerwoną papryką i Manchego

Szparagi z czerwoną papryką i Manchego
Szparagi z czerwoną papryką i Manchego mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.47 za porcję. Jeśli masz sól koszerna, papryka, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, Grillowane Szparagi Z Manchego, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj olej rzepakowy; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
3
Dodać szparagi; gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
4
Dodaj paprykę, paprykę, czarny pieprz i sól; gotować 2 protokół. Top z serem Manchego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser ManchegoSer Manchego
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PaprykaPapryka
PaprykaPapryka
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn