Szparagi, Szpinak I Boczek Quiche, Bezglutenowe

Szparagi, Szpinak I Boczek Quiche, Bezglutenowe
Przepis szparagi, szpinak i bekon Quiche, bezglutenowe jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 5. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 619 kalorii, 23G białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, bekon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Quiche ze szparagami bezglutenowe, Quiche ze szpinakiem bezglutenowym ze skórką z komosy ryżowej, oraz Bezglutenowy Bekon Z Porów I Quiche Z Czterema Serami.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski można połączyć z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Amelia Brut rosé Cremant de Bordeaux. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia wyświetla aromaty i smaki truskawek i czerwonych porzeczek, o średnim ciele i eleganckim wykończeniu. Bogactwo na podniebieniu i drobne pęcherzyki wynikają z winifikacji metodą Traditionnelle i starzenia się na osadzie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia20
Magazyn