Szparagi smażone z oliwkami i bazylią
Smażone szparagi z oliwkami i bazylią mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.49 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 79 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwek kalamatan, sól koszerna i pieprz, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Włoskie Oliwki Smażone, Smażona cukinia z migdałami i oliwkami, oraz Koper Włoski Smażony Z Pomidorami I Oliwkami.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać szparagi, 1/4 łyżeczka soli i trochę pieprzu i gotować, mieszając, aż szparagi będzie jasnozielony i chrupiące-przetargu, 5 do 7 protokół.
Dodać oliwki, bazylia i 1/4 łyżeczki soli i dobrze wymieszać.