Szparagi Scallop Stir-Fry
Szparagi Scallop Stir-Fry jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 4,12 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 21g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, cebulę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz śledzić to danie główne z Czekoladowy Pudding Ze Skrobią Kukurydzianą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 59%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Scallop & Asparagus Stir Fry, Kurczak i brokuły Stir-Fry, oraz Wołowina i brokuły Stir-Fry podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli przegrzebki są duże, przeciąć na pół i odstawić. W małej misce połączyć skrobię kukurydzianą, bulion z kurczaka i sos sojowy, aż będzie gładka; odstawić.
Na dużej patelni smażyć szparagi, cebulę i seler w 1 łyżce oleju przez 3 minuty.
Dodać grzyby i kasztany wodne; smażyć przez 2-3 minuty lub do momentu, aż będzie krucho.
Wyjąć mieszankę warzywną i odstawić.
Na tej samej patelni smażyć przegrzebki w pozostałym oleju przez 2-3 minuty lub do momentu, gdy przegrzebki będą twarde i nieprzezroczyste. Wymieszać mieszaninę bulionu z kurczaka; dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
W razie potrzeby podawać z ryżem.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze typy na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub przypalanych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzonego pinot noir. The Thousand Islands Winery Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Thousand Islands Winery Chardonnay]()
Thousand Islands Winery Chardonnay
Beczka fermentowana w amerykańskim Dębie, to średnio mocne wino wykazuje aromaty masła i kokosa, a następnie ostre smaki jabłka i wanilii.