Szparagi po benedyktyńsku z sosem Chèvre-Dijon

Szparagi po benedyktyńsku z sosem Chèvre-Dijon
Szparagi po benedyktyńsku z sosem Chèvre-Dijon mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.07 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 227 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Jeśli masz jajka, sól koszerna, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek i jajka po benedyktyńsku ze szparagami w sosie Bearnaise, Szparagi, jajka i szynka z sosem musztardowym Dijon, oraz Szparagi pieczone w sosie Dijon-cytryna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku sosu chèvre: na ćwierć drogi napełnij duży rondel wodą i doprowadź do duszenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
1
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać pory, doprawić solą i pieprzem, wymieszać do połączenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pory zmiękną i dopiero zaczynają brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PorPor
3
Dodajemy szparagi, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy do połączenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi będą chrupiące-miękkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
4
Zdjąć patelnię z ognia.W przypadku jaj w koszulce: doprowadzić odmierzoną wodę do gotowanego na wolnym ogniu w średnim garnku na dużym ogniu (woda powinna mieć co najmniej 2 cale głębokości). Zmniejsz ciepło do niskiego, aby utrzymać wodę na wolnym ogniu. Wymieszać z octem.Rozbij 1 jajko na małą filiżankę lub ramekin. Delikatnie wsuń jajko do gotującej się wody. Powtórz z pozostałymi 3 jajkami, upewniając się, że równomiernie umieszczają je w wodzie. Gotować, aż białka są tylko zestaw, o 3 protokół. Wyjmij jaja z wody łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
OcetOcet
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
5
Umieścić w misce z ciepłą wodą, aby zachować warm.To wymieszać: pieczywo tostować, wierzch kromki posmarować cienką warstwą masła, doprawić solą i pieprzem i ułożyć na talerzach. Mieszankę szparagowo-porową przełożyć na grzankę.Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń jajka z ciepłej wody. Nadmiar wody od spodu łyżki osuszyć ręcznikiem papierowym lub ręcznikiem kuchennym i wsunąć jajka na mieszankę szparagowo-porową. Dodać jajka z pożądaną ilością sosu chèvre (możesz mieć trochę do podania na boku). W razie potrzeby posypać natką pietruszki na wierzchu, a następnie podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
ChlebChleb
SOSSOS
TostyTosty
WodaWoda
JajkoJajko
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn