Szparagi po benedyktyńsku z sosem Chèvre-Dijon

Szparagi po benedyktyńsku z sosem Chèvre-Dijon
Szparagi po benedyktyńsku z sosem Chèvre-Dijon mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.07 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 227 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Jeśli masz jajka, sól koszerna, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek i jajka po benedyktyńsku ze szparagami w sosie Bearnaise, Szparagi, jajka i szynka z sosem musztardowym Dijon, oraz Szparagi pieczone w sosie Dijon-cytryna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku sosu chèvre: na ćwierć drogi napełnij duży rondel wodą i doprowadź do duszenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
1
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać pory, doprawić solą i pieprzem, wymieszać do połączenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pory zmiękną i dopiero zaczynają brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PorPor
3
Dodajemy szparagi, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy do połączenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi będą chrupiące-miękkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
4
Zdjąć patelnię z ognia.W przypadku jaj w koszulce: doprowadzić odmierzoną wodę do gotowanego na wolnym ogniu w średnim garnku na dużym ogniu (woda powinna mieć co najmniej 2 cale głębokości). Zmniejsz ciepło do niskiego, aby utrzymać wodę na wolnym ogniu. Wymieszać z octem.Rozbij 1 jajko na małą filiżankę lub ramekin. Delikatnie wsuń jajko do gotującej się wody. Powtórz z pozostałymi 3 jajkami, upewniając się, że równomiernie umieszczają je w wodzie. Gotować, aż białka są tylko zestaw, o 3 protokół. Wyjmij jaja z wody łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
OcetOcet
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
5
Umieścić w misce z ciepłą wodą, aby zachować warm.To wymieszać: pieczywo tostować, wierzch kromki posmarować cienką warstwą masła, doprawić solą i pieprzem i ułożyć na talerzach. Mieszankę szparagowo-porową przełożyć na grzankę.Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń jajka z ciepłej wody. Nadmiar wody od spodu łyżki osuszyć ręcznikiem papierowym lub ręcznikiem kuchennym i wsunąć jajka na mieszankę szparagowo-porową. Dodać jajka z pożądaną ilością sosu chèvre (możesz mieć trochę do podania na boku). W razie potrzeby posypać natką pietruszki na wierzchu, a następnie podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
ChlebChleb
SOSSOS
TostyTosty
WodaWoda
JajkoJajko
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn