Szparagi-okłady z indyka z pieczonym majonezem pieprzowym
Szparagi - okłady z indyka z pieczonym majonezem pieprzowym mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sól, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okłady z indyka z majonezem Chipotle, Okłady z indyka z majonezem Curry-Chutney i orzeszkami ziemnymi, oraz Pieczony Majonez Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oderwać twarde końce szparagów. Szparagi na parze, pod przykryciem, 2 minuty lub do chrupkości-przetargu.
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki papryki umieścić, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Dusić przez 10 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić 15 minut; obrać.
Umieść paprykę, miód, sok, sól i zmieloną czerwoną paprykę w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Połączyć mieszankę papryki i majonezu w małej misce.
Ogrzej tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Na każdej tortilli równomiernie rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki majonezu.
Ułóż każdą tortillę z 1 liściem rzymskim, 2 plastrami indyka, 1/2 szklanki kiełków i 6 szparagów; zwiń.
Podawać z pozostałą mieszanką majonezu.