Szparagi-okłady z indyka z pieczonym majonezem pieprzowym

Szparagi-okłady z indyka z pieczonym majonezem pieprzowym
Szparagi - okłady z indyka z pieczonym majonezem pieprzowym mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sól, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okłady z indyka z majonezem Chipotle, Okłady z indyka z majonezem Curry-Chutney i orzeszkami ziemnymi, oraz Pieczony Majonez Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Oderwać twarde końce szparagów. Szparagi na parze, pod przykryciem, 2 minuty lub do chrupkości-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
4
Połówki papryki umieścić, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Dusić przez 10 minut lub do poczernienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
6
Odstawić 15 minut; obrać.
7
Umieść paprykę, miód, sok, sól i zmieloną czerwoną paprykę w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PaprykaPapryka
MiódMiód
SokSok
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Połączyć mieszankę papryki i majonezu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Ogrzej tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
10
Na każdej tortilli równomiernie rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Ułóż każdą tortillę z 1 liściem rzymskim, 2 plastrami indyka, 1/2 szklanki kiełków i 6 szparagów; zwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
RomaineRomaine
KiełkiKiełki
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka
12
Podawać z pozostałą mieszanką majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn